Почетна Столови Бар Столови Контакт

Види повеќе

Кои сме ние

Comfort е проект во семејна сопственост кој постепено се развива во период од 30 години. Нашиот главен фокус е производството на столици кои се првенствено удобни, но сепак служат како стилски декор за вашиот дом, а со нашата широка разновидност на модели, веруваме дека секоја трпезарија може да изгледа луксузно и стилски за кратко време!


Кошничка

Модел Слика Количина Цена Вкупно
{{cart.product_id}} {{cart.product_name}} {{cart.product_quantity}} - + {{cart.product_price | number:0 }} {{cart.product_quantity * cart.product_price | number:0}}
Вкупно {{ setTotals() | number:0 }} мкд
Продолжи понатаму

Штотуку додадовте во Кошничка

Модел Слика Количина Цена Вкупно
{{cart.product_id}} {{cart.product_name}} {{cart.product_quantity}} - + {{cart.product_price | number:0 }} {{cart.product_quantity * cart.product_price | number:0}}
Вкупно {{ setTotals() | number:0 }} мкд
Избери Други Производи Одете до кошничка